Winkel

Nieren Detox Thee ( Hygrophila auriculata )

NANR
€ 26,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Waarom is het belangrijk om uw nieren te reinigen?

Een gereinigde nier werkt optimaal in zijn functie van het filteren van verontreinigende stoffen, geneesmiddelen, chemicaliën en andere schadelijke stoffen. Naast het verwerken van afvalstoffen, helpen uw nieren ook bij het regelen van uw bloeddruk, het onderhoud van de vloeistof elektrolyt balans, activeren ze Vitamine D en helpen ze bij het handhaven van het zuur-base evenwicht in uw lichaam.

Over het algemeen moet in de eerste plaats de minerale voorraden flink worden aangevuld. Die voorraden zijn in de loop van de jaren leeggeroofd om zuren te neutraliseren. Die geneutraliseerde, vooral oude zuren, willen wij toch het liefst zo snel mogelijk uit ons lichaam kwijt? Onze nieren kunnen dat allemaal alleen niet goed aan. Geen punt, want wat is ons grootste uitscheidingsorgaan? Juist, onze huid, de ‘derde nier’. Onze voeten nemen in dat proces 30% voor hun rekening.

Met basische baden helpt u de huid, de geneutraliseerde zuren uit te scheiden. Het belang van het consequent verwijderen van afvalstoffen en zuren via de huid kan niet voldoende worden benadrukt. Veel nierklachten worden veroorzaakt doordat onze nieren overstelpt worden met toxines en deze afvalstoffen niet kunnen verwerken. Doordat onze huid gaat daarbij helpen kunnen huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis ontstaan.

Gebruik en dosering
De kruidenthee is voorverpakt in 5 zakjes van 20 gram.
Neem 1 zakje kruidenthee van 20 gram en doe in een pan met 1 liter water, zonder deksel, op laag vuur 30 minuten laten koken.
Zeef de thee en drink 3 keer per dag een glas voor het eten.
Let op! Tijdens het reinigen mag u geen alcohol nuttigen.

Bewaaradvies:

Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

  • Een Ayurvedisch voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Let op:

Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese wet en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).


Bewaar dit product voor later