Winkel

Hrdayam

00011
€ 55,50
Ondersteuning voor het hart
Op voorraad
1
Productgegevens

Hrdayam is een Ayurvedische voedingssupplement.

  • Een Ayurvedisch voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Dosering en gebruik:

De algemene dosering van Hrdayam voedingssupplement is als volgt:

Hrdayam Tablet

2 daags 1 tablet met water innemen ½ uur na de maaltijd met warm water innemen. Voor optimaal resultaat wordt 3 maanden van innamen geadviseerd, De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Hrdayam Siroop

2 maal daags 15ml ( OM DE DAG ) ½ uur voor de maaltijd met warm water innemen. Voor optimaal resultaat wordt 3 maanden van innamen geadviseerd, De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Bewaaradvies:

Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Productcertificaat:

Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese wet en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Bewaar dit product voor later