Store

Tridosha-olie thailam 250ml

Art.nr. NATRIT
€19.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Inhoud en voordelen
Tridosha massageolie is een speciale mix van vijftien verschillende ingrediënten die samengebracht zijn om krachtige maar algemene ondersteuning te bieden aan het hele lichaam en om alle doshische onbalans te helpen verlichten. Tridosha-olie helpt de verergering van alle drie de dosha's in balans te brengen, het is aardend en kalmerend voor de luchtige nervositeit van vata, verzachtend voor de geïrriteerde pitta, en helpt geblokkeerde kapha te stromen. Deze mix van ingrediënten is ontworpen voor een gecoördineerde behandeling van een paar basisdingen die een breed toepassingsgebied hebben.

Het helpt eerst om de zenuwen te ontspannen en kalmeert de geest. Hierdoor kunnen de natuurlijke functies van het lichaam ongeremd gaan werken door stress en de tussenkomst van de geest. Door grondige ontspanning verhoogt het lichaam de bloedsomloop geleidelijk en opent het de natuurlijke kanalen waardoor vloeistoffen, zowel voedingsstoffen als gifstoffen, stromen. Dit begint de zenuwen, spieren en botten te ontlasten van de chemische spanning die wordt veroorzaakt door stagnerende ophopingen van gifstoffen. Tridosha-olie heeft milde pijnstillende effecten die de pijn helpen verlichten en de zenuwen kalmeren. Het biedt een grote verlichting van spierpijn en spasmen in de nek en rug, spierkrampen en gevoelloosheid en pijn van de zenuwen. Deze ondersteunen de anti-kapha- en anti-pitta werking van de Tridosha massageolie.

Ayurvedische energetica:

  • Verzacht alle dosha-onbalans;
  • Ontspant de geest en spieren;
  • Verlicht ontstekingen en irritaties op de huid en in gewrichten;
  • Verlicht pijn in de spieren en gewrichten;
  • Verbeter ojas, de vitale kracht;
  • Milde afrodisiacum.

Voorgesteld gebruik:
1 tot 2 keer per dag aanbrengen op de aangetaste delen van het lichaam. Verwarm met een olieverwarmer of verwarm zachtjes in uw handen en breng royaal aan als massageolie.

Bewaar dit product voor later