Store

Rasayana reinigingskuur (4 unieke combinaties)

Art.nr. NARC
€80.90
Op voorraad
1
Productgegevens

Rasayana reinigingskuur
Rasayana, een van de acht takken van Ayurveda, richt zich op de kunst van verjonging. Rasayana reinigingskuur biedt u de mogelijkheid om onzuiverheden van het lichaam en ongewenste emoties, gedachtes en levensstijlpatronen vrij te maken. Dit wordt gedaan door middel van voorgestelde reflecties en begeleide ontgiftings en herstellende routines. Door de geest en het lichaam samen te ondersteunen, kunnen de gifstoffen op alle niveaus vrijkomen en uiteindelijk uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele ervaring verbeteren. Deze integratieve benadering, evenals een persoonlijk ontwerp, maken deze reinigingskuur krachtig en uniek. We hopen dat je geniet van de reis!

Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese weten regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Bewaar dit product voor later