Store

Nieren reinigingsthee

Art.nr. NANR
€24.90
Op voorraad
1
Productgegevens

Waarom is het belangrijk om uw nieren te reinigen?
Een gereinigde nier werkt optimaal in zijn functie van het filteren van verontreinigende stoffen, geneesmiddelen, chemicaliën en andere schadelijke stoffen. Naast het verwerken van afvalstoffen, helpen uw nieren ook bij het regelen van uw bloeddruk, het onderhoud van de vloeistof elektrolyt balans, activeren ze Vitamine D en helpen ze bij het handhaven van het zuur-base evenwicht in uw lichaam.

Over het algemeen moet in de eerste plaats de minerale voorraden flink worden aangevuld. Die voorraden zijn in de loop van de jaren leeggeroofd om zuren te neutraliseren. Die geneutraliseerde, vooral oude zuren, willen wij toch het liefst zo snel mogelijk uit ons lichaam kwijt? Onze nieren kunnen dat allemaal alleen niet goed aan. Geen punt, want wat is ons grootste uitscheidingsorgaan? Juist, onze huid, de ‘derde nier’. Onze voeten nemen in dat proces 30% voor hun rekening.

Met basische baden helpt u de huid, de geneutraliseerde zuren uit te scheiden. Het belang van het consequent verwijderen van afvalstoffen en zuren via de huid kan niet voldoende worden benadrukt. Veel nierklachten worden veroorzaakt doordat onze nieren overstelpt worden met toxines en deze afvalstoffen niet kunnen verwerken. Doordat onze huid gaat daarbij helpen kunnen huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis ontstaan.

Gebruik en dosering

  1. Verdeel de 100 gram kruidenthee in 20 gram per dag, dit doet u 5 dagen lang.
  2. Neem 20 gram kruidenthee in een pan met 1 liter water, zonder deksel, op laag vuur 30 minuten laten koken.
  3. Zeef de thee en drink 3 keer per dag een glas voor het eten.

Let op! Tijdens het reinigen mag u geen alcohol gebruiken.

Bewaar dit product voor later