Store

Kapha-olie thailam 250ml

Art.nr. NAKT
€19.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Inhoud en voordelen
Sesamolie vormt een sterke basis voor dit kruidenmengsel. Sesam is rijk aan essentiële vitamines en mineralen die de functie van het bloed en de verteringsprocessen van de weefsels ondersteunen. Sesamolie is ook rijk aan vitamines die de huid voeden. Tevens werkt de sesamolie als een voertuig dat de genezende en reinigende werking van de kruiden naar de spieren en vetcellen brengt, om hun effectiviteit te maximaliseren.

Werking
Kapha-olie combineert de meest effectieve kruiden voor het verminderen en verdrijven van opbouw in de huid en spierweefsels en levert deze in een voedend en gezond medium van sesamolie. Deze olie is geweldig voor de behandeling van plaatselijke zwelling en ontsteking, en is tevens een ondersteunende maatregel voor elk kapha dosha-verlagend regime. Het kan worden aangebracht door in kleine en steeds grotere cirkels te masseren, of direct tegen de haarnerf, omdat dit helpt om de olie in de haarzakjes en onder de huid te brengen.

Ayurvedische energetica:

  • Verhitting, verbrandt vet en voert opgehoopt water af;
  • Stimuleert cellulaire metabolische activiteit;
  • Verhoogt de bloedsomloop;
  • Vermindert ontstekingen;
  • Vermindert zwelling.

Voorgesteld gebruik:
1 tot 2 keer per dag aanbrengen op de aangetaste delen van het lichaam. Verwarm met een olieverwarmer of verwarm zachtjes in uw handen en breng royaal aan als massageolie.

Bewaar dit product voor later