Store

Aziatische Lily Bloemen 10ml

00017
€ 15,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Over ons

Het prachtige tropische eiland Sri Lanka is een schatkamer van helende wonderen, versterkt door duizenden jaren van inheemse Hela-Veda en Ayurveda, met natuurlijke genezingssystemen en Ayurveda genezing.

Deze oude natuurlijke genezingssystemen worden vandaag de dag nog steeds zorgvuldig beoefend door ervaren artsen. De enorme kruidenkennis is nauwkeurig gedocumenteerd en door de eeuwen heen doorgegeven door middel van het schrijven op oude "ola bladeren".Onze voorouders vertrouwen op de natuur was echter niet alleen beperkt tot de gezondheid, maar werd ook omarmd voor schoonheidsdoeleinden, het bewijs hiervan siert nog steeds de rotswanden van het oude Sigiriya Rock Palace.

Wij putten inspiratie uit het kruidenerfgoed dat doorklinkt in onze historische koninkrijken, en benutten de kracht van planten en bloemen door wetenschap om hoogwaardige natuurlijke kruidensupplementen en bloemenoliën te creëren die voldoen aan internationale normen.

Vanaf het begin zijn wij altijd al gepassioneerd geweest over het behoud van milieu en het welzijn van de consument. Daarom is Kalyani Ayurvedic's secret met haar gezichtsoliën (bloemenoliën) begonnen aan een duurzame reis. De bloemenoliën op een verantwoorde manier verkrijgen en zo het bevorderen van een natuurlijk, veilig en ethisch product. Op deze manier geven wij de mogelijkheid aan de gemeenschap tot het maken van de beste keuze voor zowel milieu en henzelf.

Een gezichtsmassage met excotische bloemenoliën zijn een dagelijkse verzorging voor de huid. Deze oliën hebben ontspannende en verzachtende eigenschappen en laat u rustig slapen door de heerlijke bloemenaroma. Deze oliën zijn ideaal voor elk huidprobleem. De bloemenoliën zijn 100% op natuurlijk wijze gemaakt.
Bloemenolie is de meest verzachtende massageolie voor fysieke, emotionele, spirituele en mentale ongemak. Deze olie wordt vaak gebruikt in internationale luxueuze spa's voor gezichtsmassage-therapie. Deze oliën zijn samengesteld uit natuurlijke bloemenblaadjes. Een massage met deze olie vermindert stress, vermoeidheid en andere gezichtsafwijkingen.
Het hoofdbestanddeel van aromatherapie die tegenwoordig veel wordt gebruikt, is een soort kruid dat een aangename essentie heeft om onze geest en ons lichaam in grote mate te stimuleren. Omdat het een natuurlijk product is, wordt het veel gebruikt voor gezichtsmassage, lichaamsmassage en andere medische behandelingen zonder enige angst voor bijwerkingen. Het helpt onze huid om gezond te groeien en geeft ons een stralende huid, samen met een uitstekende geur. Bloemenoliën wordt ook gebruikt bij meditatie, omdat het ons zenuwstelsel direct wakker maakt en onze hersenen geconcentreerd houdt. Mensen gebruiken deze olie op hun eigen manier voor medicinale behandelingen. Het helpt ons ook op verschillende psychologische niveaus, omdat het inhaleren van deze olie een directe verbinding maakt met onze hersenen en emoties. Het produceert een romantische geur die de mensen van het andere geslacht aantrekt. Massage met bloemenoliën bevordert ook de band en de emoties tussen partners tijdens hun seksuele conceptie.
Bewaar dit product voor later