Store

Ashwaganda-olie thailam 250ml

Art.nr. NAAHT
€19.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Inhoud en voordelen
Ashwagandha-olie wordt gebruikt voor het versterken van de spieren, als ze moe zijn door overmatig gebruik of onderontwikkeld. Het is een combinatie van ashwagandha, sesamolie en witte sandaal. Sesamolie bevat veel mineralen, waaronder calcium en magnesium dat bekend staat om het kalmeren van het zenuwstelsel. Volgens het ayurvedische standpunt is ashwagandha-olie specifiek voor vata-aandoeningen die verband houden met een droge huid, spierspasmen en pijn.

Ashwa betekent 'paard' in het sanskriet, en ashwagandha-olie geeft de kracht en vitaliteit van een paard aan degene die het gebruikt. Over het algemeen is ashwagandha een krachtige verjongen van weefsels, kalmeert het de zenuwen en is het een algemeen tonicum. Hier, gemengd met sesamolie en witte sandelhoutolie, worden de effecten ervan gemobiliseerd voor een rustgevende massagebehandeling van het hoofd of lichaam. De voordelen van ashwagandha combineren met de kalmerende, aardende en aromatische effecten van sesam en witte sandelhoutolie om een krachtig tonicum voor de spieren en zenuwen te creëren.

Ayurvedische energetica:
  • Verjongend tonicum voor de spieren, botten en zenuwen;
  • Kalmerend en aardend voor de zenuwen, geweldig voor vata;
  • Stimulerend en ondersteunend voor het voortplantingssysteem, een licht afrodisiacum;
  • Versterking van het ademhalingssysteem.

Voorgesteld gebruik:
1 tot 2 keer per dag aanbrengen op de aangetaste delen van het lichaam. Verwarm met een olieverwarmer of verwarm zachtjes in uw handen en breng royaal aan als massageolie.

Bewaar dit product voor later