Store

Zakti voor het zenuw en bewegingsapparaat

Art.nr. NARZ
€20.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Nerwana ayurveda kruidensupplement voor het zenuw en bewegingsapparaat
Zakti is een ayurvedisch kruidensupplement gecategoriseerd onder rasayana. Dit wordt gebruikt voor alle ziekten die optreden als gevolg van verergering van vata of overmatige vata in het lichaam. Vata stoornissen zijn meestal gerelateerd aan het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De belangrijkste werking van de zakti is waarneembaar op de hersenen, zenuwen, spieren, ligamenten, botten en gewrichten.

Zakti is een goede therapeutische maatregel voor verlamming, artrotische aandoeningen en spinale aandoeningen. Het helpt cervicale spondylose, de bevroren schouder, lage rugpijn, kniepijn als gevolg van artrose, enzovoort te beheersen. Daarnaast heeft het een herstellende werking, verbetert het de lichaamskracht en voedt het de vata organen. Sommige ingrediënten in de zakti verbeteren de spijsvertering en leverfuncties.

Fermacologische acties
Volgens de analyse van de ingrediënten heeft zakti ontstekingsremmende, verjongende en versterkende medicijnen, die ook de functies van het zenuwstelsel verbeteren en de ontstoken weefsels kalmeren. Bala (sida cordifolia) in de zakti bevat efedrine, dat werkt als een amfetamine achtige stimulerend middel.

Zakti voordelen en toepassingen
Zakti is nuttig om de verergering van vata en de symptomen ervan te verminderen. Bij vata aandoeningen wordt het gebruikt om de volgende symptomen te behandelen:

  • Verlies van eetlust bij ziekten die verband houden met vata
  • Debiliteit als gevolg van vata stoornissen
  • Algemene zwakte
  • Mentale zwakheid
  • Verlamming
  • Verdelende pijn
  • Prikkende pijn
  • Heupzenuwpijn
  • Reumatoïde artritis en gewrichtspijn
  • Artritis

Sida cordifolia in zakti heeft goede ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. Zakti kan dus worden gebruikt bij artrotische aandoeningen om ontstekingen en bijhorende pijn te verminderen. Zakti bevat ook andere ingrediënten zoals ashwagandha en gokshura, die de gewrichten en ligamenten versterken. Eranda en prasarini verminderen de pijn. Het is een goed medicijn voor artrose.

Veiligheidsprofiel
Zakti is aanzienlijk veilig en wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste mensen wanneer het wordt ingenomen. U dient zich altijd aan de aanbevolen dosering te houden en te overleggen met uw arts.

Dosering en gebruik
De algemene dosering van zakti kruidensupplement is als volgt:

Kinderen 2.5 milliliter tot 10 milliliter
Volwassenen 10 milliliter tot 30 milliliter

Tweemaal per dag met evenveel water

Beste tijd om in te nemen: direct na het ontbijt en avondeten

Bewaar dit product voor later