Store

Zakti

SKU NARZ
€20.50
In stock
1
Product Details

Zakti kruidensupplement voor gezonder zenuwstelsel en spieren
Zakti is een ayurvedisch kruidensupplement gecategoriseerd onder rasayana. Dit wordt gebruikt voor alle klachten die optreden als gevolg van verergering van vata of overmatige vata in het lichaam. Vata stoornissen zijn meestal gerelateerd aan het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De belangrijkste werking van de zakti is waarneembaar op de hersenen, zenuwen, spieren, ligamenten, botten en gewrichten.

Draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel

Draagt bij aan een normale werking van de spieren

Draagt bij aan hersenfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen


Dosering en gebruik
De algemene dosering van Zakti kruidensupplement is als volgt:

Volwassenen 15ml

Tweemaal per dag met evenveel warmwater (350ml)

Beste tijd om in te nemen: direct na het ontbijt en avondeten


Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese weten regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Save this product for later