Store

Ykrut tabletten natuurlijke ondersteuning v/d lever

Art.nr. NAYT
€23.80
Op voorraad
1
Productgegevens

Primaire voordelen volgens Ayurveda

  • Helpt bij het ontgiften, bewaken en bevorderen van gezonde leverfuncties;
  • Ondersteunt de spijsvertering;
  • Levertonicum;
  • Helpt de pitta (vuur) tot bedaren te brengen;
  • Het is een combinatie van ayurvedische kruiden die al sinds mensenheugenis in de Ayurveda worden gebruikt.

Andere voordelen volgens Ayurveda

  • Ykrut is een natuurlijke formule ter ondersteuning van de lever;
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer van de lever tegen ongezonde effecten van voedsel, water of omgevingsfactoren;
  • Helpt bij het behouden van een gezonde spijsvertering en een gezonde opname van voedselopname;
  • Ykrut kent tal van toepassingen zoals ondersteuning van de galblaas, spijsvertering en stoelgang en gezonde leverfuncties;
  • Ykrut helpt het lichaam te ontgiften.

Volgens Ayurveda
De lever staat in Ayurveda bekend als "ykrut". Het is de grootste klier in het lichaam. De basisfuncties van de lever zijn de productie en afscheiding van gal, metabolische activiteiten gerelateerd aan koolhydraten, vetten en eiwitten en filtratie van het bloed. De lever helpt bij het verwijderen van bacteriën en andere vreemde deeltjes die vanuit het lumen van de darm in het bloed komen. Het wordt ook genoemd als de belangrijkste plaats van bloedvorming met behulp van ranjaka pitta (vuur) (een van de vijf soorten pitta (vuur)).

Problemen met de lever worden voornamelijk veroorzaakt door het teveel aan pitta dosha (vuurhumor) in het lichaam. De verschillende kruiden kunnen een positief effect hebben op de gezondheid van de lever. Deze kruiden kunnen pitta (vuur) (Virechaka) effecten kalmeren en fungeren als pitta-nashka [pitta (vuur) vernietiger] en pitta-shamaka [vermindert pitta (vuur). Daarom helpen al deze kruiden de gezondheid van de lever te bevorderen door de pitta (vuur) in zijn evenwichtige staat te houden.

Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese weten regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Bewaar dit product voor later