Store

Ykrut siroop natuurlijke ondersteuning v/d lever

Art.nr. NAYS
€32.90
Op voorraad
1
Productgegevens

Primaire voordelen volgens Ayurveda

  • Ykrut siroop als leverondersteuning;
  • Helpt bij het ontgiften van het lichaam, bewaker en levertonicum;
  • Ondersteunt de spijsvertering.

Andere voordelen volgens Ayurveda

  • Helpt de pitta (vuur) dosha (humor) tot bedaren te brengen;
  • Ykrut siroop is een combinatie van ayurvedische kruiden die sinds mensenheugenis in de Ayurveda worden gebruikt.

Volgens Ayurveda
Verschillende kruiden die in Ayurveda worden gebruikt en die nuttig zijn voor de lever, helpen om pitta (vuur) virechana-effecten te kalmeren en werken als pitta-nashka pitta (vuur) vernietiger en pitta shamaka werkt om pitta (vuur) te verminderen. Daarom kunnen al deze kruiden, door de pitta (vuur) in zijn evenwichtige staat te houden, de lever gezond houden.

De lever staat in Ayurveda bekend als "ykrut". Het is de grootste klier in het lichaam. De basisfuncties van de lever zijn de productie en afscheiding van gal, metabolische activiteiten gerelateerd aan koolhydraten, vetten en eiwitten en filtratie van het bloed. De lever helpt bij het verwijderen van bacteriën en andere vreemde deeltjes die vanuit het lumen van de darm in het bloed komen. Het wordt ook genoemd als de belangrijkste plaats van bloedvorming met behulp van ranjaka pitta (vuur) (een van de vijf soorten pitta (vuur)). Problemen met de lever worden voornamelijk veroorzaakt door het teveel aan pitta dosha (vuurhumor) in het lichaam. Ykrut siroop werkt als een voedingssiroop. Ykrut siroop helpt het lichaam te ontgiften. Helpt bij het behouden van een gezonde spijsvertering en opname van voedsel.

Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese weten regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Bewaar dit product voor later