Store

Voor suikerniveau

Een natuurlijke oplossing voor een gezond suikerniveau
Bij Nerwana Ayurveda Herbal hebben we kruiden ontwikkeld voor hulp bij een hoog bloedsuikerspiegel. Volgens de eeuwenoude Ayurveda heeft de Ayurveda antwoord op elke vraag met betrekking tot gezondheidsproblemen. Een gezond suikerpeilbehoud is echter één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen waar iedereen zich mee zou kunnen identificeren. In de Ayurveda zitten verschillende kruiden, die werken om een gezond suikerniveau te behouden. Enkele van de belangrijkste kruiden die in de ayurvedische boeken worden genoemd zijn, kumar, karela, guduchi, jambu, seed en sunthee.

Nerwana Ayurveda Herbal suikerbestrijding madhumeha-tabletten

Na enorm veel onderzoek en hulp van de oude Ayurveda hebben we, als ayurvedische fabrikant en exporteur uit Sri Lanka, een suikertablet ontwikkeld voor een gezonde bloedsuikerspiegel. De kruiden worden met buitengewoon veel zorg verwerkt, zo worden enkele kruiden met de hand geplukt voor optimaal effectiviteit. De madhumeha-tabletten hebben een prettige smaak, waardoor het geschikt is voor (bijna) elke consument.

Internationale kwaliteit van Ayurvedische producten
Om het optimale kwaliteitsniveau te behouden, heeft Nerwana Ayurveda Herbal verschillende, door de overheid goedgekeurde, certificeringen zoals: ISO, Halal, GMP, USFDA en VOCA.

Madhumeha
Madhumeha
Madhumeha
SKU NASM
€25.90