Store

Vata-olie thailam 250ml

Art.nr. TLVA
€19.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Inhoud en werking
Vata-olie wordt bereid met vata-reducerende kruiden op basis van koudgeperste sesamolie waardoor deze olie een aards, aardend en voedend karakter krijgt. Vata dosha heeft betrekking op alle bewegingen in lichaam en geest en vertegenwoordigt het element lucht en ether.

'Ayur' staat voor leven, en 'Veda' staat voor wetenschap. Ayurveda gaat over The Science of Life. Ayurveda, afkomstig uit India 5000 jaar geleden, bestaat uit drie hoofdelementen: Vata, Pitta en Kapha, die het menselijk lichaam vormen. Bekend als dosha's, regelt elke dosha een essentiële structuur van het menselijk lichaam. Vata bestaat uit de twee elementen ruimte en lucht. Het regelt alle bewegingen in lichaam en geest. Het regelt de bloedstroom, elimineert afvalstoffen, ademhaling en de beweging van gedachten door de geest. Omdat Pitta en Kapha niet zonder kunnen, wordt Vata beschouwd als de leider van de drie Ayurvedische principes in het lichaam. Het is erg belangrijk om Vata in goede balans te houden.

Ayurvedische energetica:

  • Vermindert Vata, verhoogt Pitta en Kapha;
  • Lichte lichaamsolie, hoofdhuid en gezichtsolie;
  • Specifiek voor mensen met een Vata-constitutie;
  • Geschikt voor ouderen;
  • Voor gemakkelijke, pijnloze beweging van uw gewrichten, voeding van het weefsel.

Voorgesteld gebruik:
1 tot 2 keer per dag aanbrengen op de aangetaste delen van het lichaam. Verwarm met een olieverwarmer of verwarm zachtjes in uw handen en breng royaal aan als massageolie.

Bewaar dit product voor later