Store

Triphala-olie thailam 250ml

Art.nr. NATRT
€19.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Inhoud en voordelen
Triphala is een combinatie van drie vruchten die in de klassieke Ayurveda wordt vereerd met een bijna mystieke intrige vanwege de wondermiddel-achtige eigenschappen die worden toegeschreven aan deze blend die bestaat uit; amalaki-fruit (emblica officinalis), bibhitaki-fruit (terminalia belerica), haritaki-fruit (terminalia chebula) proporties.

Elke bes in triphala heeft een specifieke affiniteit voor het balanceren van een verschillende dosha, wat de combinatie van alle drie een perfecte synergie geeft die de laatste drie fruitmix evenwichtig en tridosha maakt. Dit geeft triphala het unieke vermogen om vata, pitta en kapha in balans te brengen terwijl de huid en diepere weefsels worden verjongd. Deze verbazingwekkende kruidencombinatie helpt bij het reinigen van subtiele kanalen, terwijl het lichaam ook triphala herkent en erop reageert als een tonisch en verjongend middel dat het lichaam voedt.

Ayurvedische energetica:

  • Premium tri-doshische olie voor diepe voeding en verjonging;
  • Levert diep voedende eigenschappen om een stralende, gezonde, stralende huid te bevorderen;
  • Levert pure voeding van voedingskwaliteit om de algehele gezondheid, structuur, kracht en elasticiteit van het fysieke lichaam, gewrichten, haar, bloedvaten en botten te ondersteunen;
  • Geeft een unieke verjongende energie aan het zenuwstelsel, de geest en het subtiele lichaam een effectieve, diep doordringende olie die kan worden gebruikt als voor diepe of oppervlakkige massage.

Voorgesteld gebruik:
1 tot 2 keer per dag aanbrengen op de aangetaste delen van het lichaam. Verwarm met een olieverwarmer of verwarm zachtjes in uw handen en breng royaal aan als massageolie.

Bewaar dit product voor later