Store

Shankhpushpi poeder

Art.nr. NASP
€0
Op voorraad
1
Productgegevens

Waarom shankhpushpi poeder?
De botanische naam van shankhpushpi poeder is convolvulus pluricaulis, terwijl de algemene naam canscora met gevleugelde stengel is. Onze kruidensupplement bevat verschillende voedingstoffen om mensen stressvrij te houden en ook om een gezond leven te bevorderen. Deze voedingstoffen kunnen het volgende bevatten: kalium, sitoserol, trglyceride, xanthonen et cetera. Bovendien kan dit natuurlijke supplement voor de gezondheid van de hersenen ook geneeskrachtige eigenschappen uitoefenen, zoals nerine en nootropic. Het verbetert de gezonde hersenfunctie.

Tevens zorgt Nerwana Ayurveda’s voedingssupplement met kruiden stressvermindering voor antistress, kan laxerend werken, elektrolytenbalans, neuroprotectief et cetera. Het helpt stress op afstand te houden. Met al deze voedingstoffen en gunstige eigenschappen kan dit shankhpushpi poeder werken als een supplement voor kruidenstressverlichting en als een natuurlijk supplement voor een gezonde hersenfunctie.

Voordelen
  • Anxiolytische en antistress eigenschappen van shankhpushpi poeder kunnen helpen om het zenuwstelsel optimaal te laten functioneren.
  • Een supplement voor stressverlaging kan het geheugen en de concentratie verbeteren.
  • Herbal supplement voor de gezondheid van de hersenen kan een gezonde bloedcirculatie naar de hersenen ondersteunen en als een tonicum voor de hersenen werken.
  • Natuurlijk hersensupplement (convolvulus pluricalis) kan helpen de geest kalm te houden.
  • Met alle voedingswaarde wordt dit shankhpushpi voedingssupplement Ayurvedic brain tonic genoemd.
Dosering en gebruik
Neem één tot tweemaal daags 3 g poeder met gekookt water (350ml).
Bewaar dit product voor later