Store

Rupalawanya ayurvedische verzorgingsthee voor vrouwen

Art.nr. NRAWCT
€8.75
Op voorraad
1
Productgegevens

Nerwana Ayurveda verzorgingsthee voor vrouwen
Rupalawanya Ayurvedische vrouwenverzorgingsthee wordt gecombineerd met drie unieke bloemknoppen.

  1. Rozenknoppen: het is geen wonder dat we rozen associëren met liefde en romantiek. Alleen de zoete geur kan de poorten naar het meest bewaakte hart openbreken. In technische Ayurvedische termen zouden we zeggen dat rozen sadhaka pitta in balans brengen en een betere communicatie tussen sadhaka pitta en prana vayu mogelijk maken. Maar alles wat je echt hoeft te weten is dat rozen emotionele problemen van het hart verzachten en een verwerking en vertering van pijn of grieven uit het verleden mogelijk maken, zodat we meer vreugde kunnen ervaren in het huidige moment.
  2. Jasmijnknoppen: de jasmijnbloem heeft zeker een positief effect op het zenuwstelsel, omdat het de zenuwen kalmeert en sensualiteit stimuleert. Het is bekend dat het opbeurend werkt en een gevoel van optimisme en kalmte geeft. Jasmijn is een krampstillend middel en het is bekend dat het pijnverlichting geeft en spierspasmen vermindert. Het staat ook bekend als het plantenmedicijn van een vrouw en om beide redenen wordt het vaak gebruikt tijdens de bevalling om verlichting te brengen bij weeën.
  3. Chrysanthemum bloem: chrysanthemum bloem is een verkoelende anti pitta remedie met affiniteit voor het hoofd. Het koelt pitta in de ogen, en draagt bij aan een heldere visie. Chrysanthemum is een immuunversterker, vooral effectief bij koorts aandoeningen van de bovenste luchtwegen. Chrysanthemum bloem, een verkoelende diaforetica, wordt gebruikt om koorts te verminderen en ontsteking. Kamillebloemen en rozenblaadjes combineren er goed mee om zo een ontsteking te verminderen. Chrysanthemum is ook erg verkoelend voor de geest. Het helpt bij het loslaten van de egoïstische wil en kalmeert ook woede.

Bewaar dit product voor later