Store

Lever supplementen

Verbeter de leverfunctie op natuurlijke wijze met Nerwana Ayurveda Herbal supplement
De lever is een fundamenteel orgaan dat een belangrijke rol speelt bij het ontgiften van het lichaam. Het is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende capaciteiten bijvoorbeeld: eiwitsynthese, glycogeensynthese en productie van bio chemicaliën die belangrijk zijn voor het verwerkingsproces. Bovendien levert het eiwitten die essentieel zijn voor bloedverdikking, zonder zou elke wond ongeschikt zijn om te genezen. Het werk dat de lever speelt bij de vertering van vet is essentieel omdat het vet in vitaliteit scheid en ons lichaam in staat stelt om op de juiste manier te werken. Op deze manier is het ondersteunen van het welzijn van de lever een onbetwistbare vereiste. Je bent dus aan het juiste adres bij Nerwana Ayurveda Herbal en onze kruiden zijn 100% Ayurvedisch.

Leverziekten en medische aandoeningen
Leverinfectie veroorzaakt ziekte en heeft destructieve effecten op het lichaam. Dit kan ernstige schaden opleveren voor het lichaam, vooral als de lever niet meer naar behoren functioneert. Een vette lever, hepatitis C, geelzucht, alcoholisch leverinfectie, galsteen, wilsonziekte, puistjes, cholestase, pancreatitis kunnen het gevolg van een leverziekte zijn.

De oorzaken van ernstige leverproblemen moeten worden aangepakt met Ayurvedische leversupplementen
Leveraandoening kan worden verworven of kan worden veroorzaakt door verschillende factoren zoals: een besmetting zoals hepatitis A, B en C, schadelijke synthetische stoffen en giftige stoffen in het lichaam, overmatig drank gebruik, infusie krijgen met gedeelde naalden, presentatie aan ongewenst bloed, diabetes en zwaarlijvigheid.

Om de kans op leverziekte(s) te verkleinen raden wij u aan om een van de beste Ayurvedische lever ondersteunende supplementen te gebruiken.

Nerwana Ayurveda Herbal is een van de meest betrouwbare en toonaangevende fabrikanten en exporteurs uit Sri Lanka. Ons eigen onderzoeksteam heeft hard gewerkt om een van de beste lever ondersteunende supplementen in Ayurveda te ontwikkelen, genaamd Ykrut-siroop. Het omzeilt direct het spijsverteringskanaal en bereikt de bloedbaan om snelle resultaten te bereiken. Niet alleen hebben we een lever siroop ontwikkeld, maar heeft Nerwana Ayurveda Herbal ook Ykrut-tabletten, die verschillende lever ondersteunende kruiden bevatten. Daarnaast heeft het ook een verstandige variëteit aan Ayurvedische kruiden voor leververzorging in poeder en vloeibare vorm. Sommige van hen zijn daruhaldi, dudhi, guduchi, en moringa poeder.

Internationale kwaliteit van ayurvedische producten
Om het optimale kwaliteitsniveau te behouden, heeft Nerwana Ayurveda Herbal verschillende, door de overheid goedgekeurde, certificeringen zoals: ISO, Halal, GMP, USFDA, VOCA, et cetera.