Store

Asthi

Art.nr. NAAS
€24.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Asthi is een Ayurvedische voedingssupplement. Wil je weten waarvoor je Asthi voedingssupplement of andere Ayurvedische voedingssupplement kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen je graag!

Volgens Ayurveda

De gezonde toestand van de gewrichten hangt af van het normale evenwicht van drie biologische dosha's, genaamd vata (lucht), pitta (vuur) en kapha (water). Als vata (lucht) zich ophoopt in gewrichten, veroorzaakt dit constant ongemak. Als pitta (vuur) zich ophoopt, duidt dit op broeierige en zweten van de gewrichten. Als kapha (water) zich ophoopt, veroorzaakt dat ongelukkige gewrichten, onmetelijkheid van ledematen. Ayurveda (wetenschap van het leven) ondersteunt om de drie dosha's (lichaamsvochten) in evenwicht te brengen.

Verdere informatie over het gebruik is te vinden op het etiket van het product.

Let op:
Raadpleeg vooraf uw arts in de volgende gevallen; als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of en medische aandoening heeft. Beëindig het gebruik van supplementen twee weken voorafgaand aan een operatie. Buiten gebruik van kinderen bewaren.

* Wegens Europese weten regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten. Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekte(s).

Bewaar dit product voor later