Store

Een natuurlijke oplossing voor een gezond suikerniveau
Bij Nerwana Ayurveda Herbal hebben we een geneesmiddel ontwikkeld voor een hoog bloedsuikerspiegel. Volgens de eeuwenoude Ayurveda heeft de Ayurveda antwoord op elke vraag met betrekking tot gezondheidsproblemen. Een gezond suikerpeilbehoud is echter één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen waar iedereen zich mee zou kunnen identificeren. In de Ayurveda zitten verschillende kruiden, die werken om een gezond suikerniveau te behouden. Enkele van de belangrijkste kruiden die in de ayurvedische boeken worden genoemd zijn, kumar, karela, guduchi, jambu, seed, sunthee enzovoort.

We hebben een Ayurvedisch medicijn ontwikkeld die alle voordelen voor een gezond suikerpeilbehoud bevatten. In wezen is het hoge suikerniveau een toestand van lange adem, die verschillende medische problemen en complexiteiten kan veroorzaken. Alles is afhankelijk van het suikerniveau dat het hormoon van het lichaam in stand houdt. Soms kan het lichaam dit hormoon niet afgeven, in andere gevallen kan het lichaam dit hormoon niet gebruiken om het hoge suikerniveau te verlagen. Ons lichaam kan verschillende welzijnsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, huidproblemen, oogproblemen, enzovoort ervaren.

Dit nieuwe Ayurvedische medicijn voor suikercontrole bestrijdt echter verschillende problemen zoals vermoeidheid, honger, langzame genezing, gevoelloosheid in de voeten, pijn, braken, misselijkheid, wazig zicht, enzovoort.

Nerwana Ayurveda Herbal suikerbestrijding madhumeha-tabletten
Na enorm veel onderzoek en hulp van de oude Ayurveda hebben we, als ayurvedische fabrikant en exporteur uit Sri Lanka, een suikertablet ter genezing ontwikkeld. De kruiden worden met buitengewoon veel zorg verwerkt, zo worden enkele kruiden met de hand geplukt voor optimaal effectiviteit. De madhumeha-tabletten hebben een prettige smaak, waardoor het geschikt is voor (bijna) elke consument.

Internationale kwaliteit van Ayurvedische producten
Om het optimale kwaliteitsniveau te behouden, heeft Nerwana Ayurveda Herbal verschillende, door de overheid goedgekeurde, certificeringen zoals: ISO, Halal, GMP, USFDA, VOCA, et cetera.