Store

Sattva voor een ontspannen geest en lichaam

Art.nr. NARS
€18.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Nerwana ayurveda herbal sattva ondersteunt een ontspannen geest en lichaam
Sattva kruidensupplement is een op aswagandha gebaseerd supplement dat wordt gebruikt in een verscheidenheid aan voedsel en algemene zwakte. Het is ook een gezondheidstonicum, dat helpt de kracht te herstellen na een langdurige ziekte en de algehele gezondheid verbetert.

Volgens de ayurvedische wetenschap is het kruidensupplement van sattva gunstig bij alle vata dominante ziekten. Het is ook een goede remedie tegen gezondheidsproblemen bij mannen, waaronder onvruchtbaarheid en impotentie. Het helpt mensen die lijden aan depressie, psychische stoornissen, dementie et cetera.

Therapeutisch gebruik van sattva kruidensupplement
Sattvais gebruikt als geheugenversterker, aperitief en om de fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Het verbetert de reproductieve gezondheid en behandelt seksuele zwakte, zaadproblemen en erectiestoornissen.

  • Ongerustheid: sommige mensen die aan angst lijden, hebben symptomen zoals ongemak, slaapproblemen, koude handen of voeten, rusteloosheid en een tintelend gevoel in de handen of voeten. Bij al deze symptomen werkt sattva goed. Volgens Ayurveda treden al deze symptomen op als gevolg van een onevenwicht in het lichaam met vata en pitta. Sattva werkt aan vata type angst met de bovenstaande symptomen. Bij pitta type angst hebben mensen hartkloppingen, branderig of warm gevoel in de handen of voeten en rusteloosheid. In een dergelijke toestand moeten brahmi (bacopa monnieri), zoethout, shankhpushpi, mukta pishti (parelcalcium) en parval pishti (koraalcalcium) worden ingenomen met sattva.
  • De gezondheid van mannen: sattva is een goede remedie tegen alle soorten mannenproblemen. Het verhoogt de vruchtbaarheid en verbetert de libido. Het wordt vaak gebruikt bij mannenproblemen in combinatie met vang bhasma en labub kabir.
  • Baarmoederzwakte, terugkerende miskramen en vrouwelijke onvruchtbaarheid van onbekende oorsprong: volgens Ayurveda is baarmoederzwakte de hoofdoorzaak van terugkerende miskramen en onvruchtbaarheid van onbekende oorsprong. Sattva verbetert de baarmoedergezondheid en versterkt de baarmoederspieren. Zo voorkomt het miskramen en verbetert het de vruchtbaarheid.
  • Bijnier uitputting: sattva ondersteunt de bijnier en verbetert de functies. Het te stressvolle leven is de onderliggende oorzaak van bijniervermoeidheid en de bijnier kan niet genoeg cortisol stresshormoon produceren om de stress het hoofd te bieden.

Het hoofd ingrediënt van sattva is ashwagandha. Het helpt bij het verbeteren van de bijnier functies en helpt bij het verminderen van fysieke, mentale en emotionele stress. Als eindresultaat vermindert het stress en verbetert het de bijnierfuncties.

De algemene dosering sattva kruidensupplement is als volgt:
Zuigelingen: niet aanbevolen


Kinderen 10 mililiter
Volwassenen 20 milliliter
Zwangerschap: niet aanbevolen

Beste tijd om in te nemen: na de maaltijd, met warm water.

Bewaar dit product voor later